Ugens horoskop | Anita Dalby

ugens horoskop

Find dit ugens horoskop her

ESOTERISK HOROSKOP Uge 22

SOL - MÅNE - ASCENDANT

VÆDDEREN
21. MARTS - 19. APRIL

Engel: Englen for Tjeneste
Hjælper dig med: At tjene dit højeste bedste og udvikle dit potientiale
Healing indåndingsfarve: Lilla
Chakra: Hjerte
Mantra: NU favner jeg den guddommelige kærlighed

ESOTERISK – Indre
Du har ingen grund til at se på tingene nedefra igennem dine følelser for der er masser nye ting på vej du kan forbinde dig til og investere dig selv i. Transformation er ikke nødvendigvis hverken tung eller svær, men kan være legende og let så snart du opfanger rytmen i energien. Transformationen du er i har fokus på dine vaner i at være så sund som muligt. Sundhed er mange ting og du må vurdere hvor din sundhed trænger til et løft. Der er naturligvis områder hvor du yderligere kan sætte ind men tag hellere det du kan overskue i stedet for at risikere nederlag. Uanset hvor lidt eller hvor meget du investerer i sundhed bliver du styrket og får arbejdet på at få sluppet mønstre.

EKSOTERISK – Ydre
Venner og fællesskab trækker meget i dig og du bliver budt indenfor som en del af en enhed der skaber en positiv forskel for dig. Fællesskaber er med til at holde dig fast i de gode vaner samt at give energi til at nå målet, uden at du ikke helt ved hvad målet er. Der er ingen tvivl om at du løfter fællesskabet og at fællesskabet løfter dig. De skygger du og de andre kaster ind i fællesskaberne rammer dig ikke på samme måde fordi du er i overskud og har evnen til at komme ud af tingene på en let og elegant måde igennem din ærlighed. Den ærlighed der bliver sat pris på og som hjælper andre til at få kontakt til deres. I forhold til det åndelige har du masser af kontakt som du kan benytte dig af når og hvis du har brug for det.

SJÆLSBUDSKAB
Din sjæl vokser af taknemmelighed, en taknemmelighed der får dit hjerte til at lyse og være modtagelig for at blive blive brugt på de indre planer som lysarbejder. At tjene som sjæl er en del af lysarbejder opgaven, hvor du forbindes til netværket af lysarbejdere verden over. Dit LYS er er med til at gøre en forskel og skaber endnu mere at være taknemmelig for. Værn om dit LYS.

BEVIDSTHEDS LYS
Vær bevidst om hvor stærk du er. Det vokser dit selvværd af.

TYREN
20. april - 20. maj

Engel: Englen for Åndelig omsorg
Hjælper dig med: At forbinde dig til hjertet og op
Healing indåndingsfarve: Syren
Chakra: Sakral
Mantra: NU følger glæde og livsenergi med mine gerninger samt handlinger

ESOTERISK – Indre
Der er forandringer i gang på de indre planer og dine følelser bliver naturligvis påvirket. Du er ved at skifte de gamle tilstande ud med nye og det skal dit system lige finde ud af hvordan det gøres. Følelsesmæssigt kan du opleve at de bevæger sig op og ned, og at der ikke er så mange nuancer i dem, altså de er sorte eller hvide. Det gør også at dine holdninger kan være bestemte og føles hårde for andre. Ikke at du nødvendigvis behøver at være det, men tænk alligevel over hvordan du får formidlet budskaberne, så de ikke har den modsatte effekt end det du ønsker. Vær også opmærksom på dine længsler der kan være dybe og svære at sætte ord på hvad er. Omfavn følelsen og heal den indefra.

EKSOTERISK – Ydre
Du bliver hevet i fra forskellige retninger og du har svært ved at finde ud af hvor dit hjerte skal ligge. Flere ting tiltrækker dig og du bliver til tider helt forbavset over hvorfor du bliver forvirret især når du ikke bruger intuitionen. Forsøg i stedet at se med med dit tredje øje, åbn hjertet for indstrømning der hjælper dig til at tage imod nuet uden at tillægge nuet den ene eller anden kvalitet. Hvis du føler dig ensom er det vigtigt at du bevæger dig ud i fællesskaber hvor du sammen med mennesker der har en højere bevidsthed, hvor du føler at du får det du har brug for og at samværet løfter og støtter den proces du er i. Og i stedet for at tænke der til tingene men det er vigtigt at du har opmærksom på at få mærket, inden du blot handler og arbejde på at tiltrække det du ønsker.

SJÆLSBUDSKAB
Der er en kærligheds flamme der brænder så smukt i dit indre, og som forbinder dig til den evige kærlighed du er forbundet til. Du er kærlighed og i kærlighed udvikles du. Dit hjerte og sanser udvides i kærlighed og dine erfaringer bliver ikke nær så tunge når kærligheden er med dig. Vid at du fortjener kærlighed og at kærligheden healer dine sår.

BEVIDSTHEDS LYS
Vend blikket ind hver gang du bliver ramt, det er meget muligt at du lærer noget positivt.

tvillingen
21. maj - 21. juni

Engel: Englen for Styrke
Hjælper dig med: At være stærk og at mærke det
Healing indåndingsfarve: Krystalblå
Chakra: Hals
Mantra: NU er min stemme klar og tydelig, og jeg er forståelig for andre

ESOTERISK – Indre
Du er meget følsom, intuitiv og mærker alt på lang afstand, selv de mindste ubalance mærkes i dit systemet men opfatter ubalancerne som en del af dig. Med tiden vil du opdage at det kommer udefra for at fortælle dig hvor du kan lægge din tillid og hvor du ikke kan. Forsøger du at bruge det mentale til at finde frem til svarene på de spørgsmål du stiller bliver du blot forvirret. Stol på det du får ind og øv dig på at lade være med at blive trukket ud i forskellige retninger ved at stille de rigtige spørgsmål. Da du kan have tendens til at være meget drømmende, og løfte dig op på det niveau, og dermed svært ved at se den virkelighed du er i og at tage den til dig.

EKSOTERISK – Ydre
Der er dele af virkeligheden som du ikke kan få øje på fordi det er sløret, der er energierne der skaber sløret. Lige nu er det okay at det er sådan så længe du er opmærksom på at det ikke er dig der er noget galt med. Du har tilbøjelighed at ville gå ud over dine grænser og ekspandere men lige nu er det nødvendigt at arbejde på at holde jordforbindelsen og trække energien hjem til dig så du bevarer forbindelsen. Grænser er nødt til at blive sat for ikke at blive opslugt i den verden der påvirker dig rigtig meget og som giver dig et behov for at være alene. Du bliver farvet af de mennesker du er sammen med, hvilket naturligvis du er nødt til at være bevidst om så du ikke tager en anden farve end den du selv er og derefter ændre standpunkt og målsætning.

SJÆLSBUDSKAB
Den ydre verdens larm er vanskelig for en følsom sjæl. I larmen er det vanskeligt at høre din indre stemme og forbinde dig til den. Du kommer til at gå ud over dine grænser med den begrænsning at du glemmer dig selv i larmen. Søg derfor din indre stilhed bevidst. Den sidder i dit indre øre, bagved larmen, tankerne og følelserne, men du skal øve kontakten for at høre stilheden.

BEVIDSTHEDS LYS
Der findes lige nu kun en vej og det er lysets.

krabben
22. juni - 22. juli

Engel: Englen for Beskyttelse
Hjælper dig med: At holde din energi hjemme
Healing indåndingsfarve: Hvid
Chakra: Krone
Mantra: NU forstår jeg på et højere plan og finder ro

ESOTERISK – Indre
Du bruger meget mental energi der bringer dig ud i forskellige retninger der hverken samler dig eller giver dig det fulde overblik. Du er nødt til at beslutte dig for hvilken retning du tager i stedet for at gå all in på alle retninger, hvilket trækker din energi ud af dit system og gør dig udmattet. Når du arbejder på det mentale plan er det bedre at du kan være bevidst om de intuitive klare tanker du modtager, gerne på de spørgsmål du stiller. Undrer du dig ikke eller stiller spørgsmål op til får du nødvendigvis heller ikke noget svar. Er du i tvivl skal du række ud til de mennesker du stoler på og som har en viden du føler du kan bruge, brug også dine guider som ønsker dig det bedste.

EKSOTERISK – Ydre
Der er energi og situationer der trykker på udefra som gør at du kommer i kontakt med gamle frustrationer som ikke er blevet transformeret. Det har naturligvis betydning for måden du er sammen med andre mennesker på, fordi du er i bund og grund er lidt fyldt op lige nu og har brug for at restituere og blive helet for at du igen kan træde ud på den offentlige scene. Vær opmærksom på at du ikke sender ubevidst negativitet ud til andre fordi du har svært ved at bære det selv. Tag dig af den måde du har det på og find ud af hvad der kan hjælpe dig til at få løst følelserne op og vende tilbage til din normale tilstand.

SJÆLSBUDSKAB
Den følelsemæssige balance din sjæl implicit har med i de forskellige fysiske inkarnationer, hjælper dit hjerte til at være åbent hvis du tør at forbinde dig til det. I hjertet ligger din sårbarhed og evnen til at modtage og give kærlighed. Kærligheden healer dig og skaber plads til at lukke dig selv derind hvor du kan finde din følelsemæssige balance igennem kærligheden.

BEVIDSTHEDS LYS
Åbn hjerte og hav tiltro. Det ordner sig.

løven
23. juli - 22. august

Engel: Englen for Harmoni
Hjælper dig med: At tiltrække harmoni og selv mærke den
Healing indåndingsfarve: Perlemor
Chakra: Navle
Mantra: NU vælger jeg mig til i kærlighed og respekt overfor mig.

ESOTERISK – Indre
Brug tid på at stå stille i nuet og observer det der sker i dig. Jo længere tid at du bevæger dig ud og tager dig af den ydre verden, jo længere tid går der før du får mærket efter og fundet ud af hvordan du egentlig har det. Når dine følelser larmer bliver du ofte tiltrukket af at andre skal fylde dig op med energi og bekræftelse, det giver dig følelsen af at du ikke er i stand til at gøre det, men det er du. Øvelsen her går ud på at du bliver bedre til at vende blikket indad og lytte efter til hvad det egentlig er du har brug for så du kan hjælpe dig selv. At stå stille lige nu er en øvelse du har gavn af at øve dig på, da det er hjælp til selvhjælp på den lange bane.

EKSOTERISK – Ydre
Jo mere du evner at stå stille og ikke koncentrere dig særlig meget om det der foregår omkring dig, men langt mere indeni, vil du opdage alle dine mange talenter og evner som du lige nu ikke udnytter det fulde potentiale af. Når du kommer ind og får fat i de gaver du er udstyret med starter din mere bevidste rejse der. Og når du står stille og koncentrerer dig om din egen udvikling tilføres der energi til at komme i mål og føle at du vokser indefra. Bevidsthedsudviklingen du kommer i skubber gang i en proces der samtidigt fjerner dig fra nogle af de gamle mønstre du har og de skygger du er under indflydelse af. Fejr enhver lille sejr der giver dig energi til at fortsætte det gode arbejde og fyld samtidig energi på dit livsbatteri.

SJÆLSBUDSKAB
Du har visdom med der beriger dig i det liv du har. Ikke alle sjæle har samme visdom med, men alle sjæle har veksler at trække på og mulighed for at tilgå den viden der ligger på sjælsplan. Formår du at tilgå den visdom der ligger i din sjæl vil det berige dit indre liv der samtidigt giver en direkte indflydelse på dit ydre liv.

BEVIDSTHEDS LYS
Lad hjertet og kærligheden tage over for nu.

jomfruen
23. august - 22. september

Engel: ÆE Rafael
Hjælper dig med: At heale gamle sår og tilfører glæde
Healing indåndingsfarve: Gylden
Chakra: Rod
Mantra: NU manifesterer jeg retten til at være mig, i alt hvad det indebærer

ESOTERISK – Indre
Din krop kalder på dig og har brug for din opmærksomhed. Du har skygger i forhold til at se alt der foregår i din krop. Se dine vaner og mønstre igennem, men uden at lade være med at spejle dig i andre der lever på en anden måde og har det anderledes end dig. Forhold dig til dig selv og det du brug for. Du kan med fordel gå ind i smerte og andre udfordringer der ligger i din krop samt at se på hvilken følelser der ligger i de bestemte områder. Når det er en realitet bliver det lettere at få arbejdet på at få sluppet det i din krop. Din krop har brug for næring, hvile og sundhed, men også kærlig opmærksomhed og omsorg. Tager du tager tid ud til dig selv på giver det dig overskud du får gavn af.

EKSOTERISK – Ydre
Slå ring om dig selv og dit nærmiljø. Der skal mere i trivsel ind i det nære så også du blomstre frem og bruger energien på at være “hjemme”, i stedet for at gå ud i den store verden og bruge energien på at redde de andre. Lige nu er du bedst tjent med at tjene det der er lige omkring dig hvor du selv er dybt involveret og fokuseret på nærhed. Fokusset skal samtidigt være på det der har værdi og har betydning for dig, der hvor du kan se dig selv i spejlet med et åbent hjerte. Du spejler andre meget smukt og kan blive stædig i forhold til at ville have det samme tilbage, men det er ofte ikke muligt, da kærlighed ændrer sig og farves af det menneske der giver. Forsøg at se på det mere objektivt og øv dig på at tage imod kærligheden som den er. Helt simpelt og jordbundent.

SJÆLSBUDSKAB
Lad dit indre barn komme til orde ved at forbinde dig ind i dig selv. Den lindring der ligger i den forbindelse bringer nyt lys og forståelse med sig, hvilket skaber evig ændring i dit liv. Favn dit indre barn med kærlighed og nærvær. Øv dig i at sige dine behov højt når det gælder kærlighed og nærvær, og alle de andre helt normale behov du har behov for at få opfyldt.

BEVIDSTHEDS LYS
Du er fri i et hvert henseende. Husk det selv.

vægten
23. september - 22. oktober

Engel: Englen for Spæde erfaringer
Hjælper dig med: At starte nyt op uden erfaringer
Healing indåndingsfarve: Rød
Chakra: Jordstjerne
Mantra: NU finder jeg min egen vej og vælger mig selv til

ESOTERISK – Indre
Du skal fokusere og forsøge at være så objektiv som muligt og ikke give op på det du kan mærke er den rigtige vej. Det er muligt at du møder modstand og at du i den modstand føler dig følelsesmæssigt i ubalance og det er som om at dit ego får slebet store kanter af, men du har masser ressourcer til at komme igennem det, men du er nødt til at blive forbundet til den power du indeholder for at kunne mærke den. Vær opmærksom på hvor dine ambitioner ligger, om det er i det ydre eller det indre, hvis det er i det indre vil du gå den indre vej hvor du vil opleve at dit ego holder fast og giver dig begrænsninger, fordi egoet bliver bange for hvad der nu skal ske. Arbejd med at det er okay være utryg og gøre det utrygge til en del af det trygge med tiden.

EKSOTERISK – Ydre
Du er et lys i mørket for mennesker omkring dig og der bliver trukket på dit lys og din energi, samtidigt har du direkte kontakt til universet og den hjælp du selv har brug for. Vær opmærksom på at du ikke kun giver men at du også øver dig at modtage energi, kærlighed og omsorg fra andre der præcist giver det de gør. Brug samtidig universet til at trække energi hjem til dig der hjælper dig til at få overskud og fylde dit lysbatteri op. Dit hjertechakra er i gang med at blive renset og healet, hvilket der naturligvis kommer følelser ud af, men de er okay, da de er en del af processen og egentligt fortæller dig at du arbejder. Vær bevidst om at tage dig tid til dig selv, mærke hvor stort et lys du er og hvilken kapacitet du har på de indre planer.

SJÆLSBUDSKAB
Din sjæls læring og erfaringer er nye og gamle på samme tid da du udvikler dig i de forskellige inkarnationer. Sommetider er der lidt læring at hente i de forskellige inkarnationer og sommetider er inkarnationer vanskelige at komme igennem fordi der er massiv læring at komme igennem og et liv føles som mange.

BEVIDSTHEDS LYS
Stop op, tag en dyb vejrtrækning og nyd nuet.

skorpionen
23. oktober - 21. november

Engel: ÆE Chamuel
Hjælper dig med: At vide du er en del af alt og det du er betyder stabilitet for fællesskabet
Healing indåndingsfarve: Lysegrøn
Chakra: Alta major
Mantra: NU ser jeg alting klart og er forbundet til det kollektive lys og kærlighed

ESOTERISK – Indre
Dit indre bevæger sig op og ned og der er masser kraft og energi på dine følelser og dine tanker. Og dine tanker er særdeles vigtige at være opmærksom på, da de sætter gang i dine følelser hvilket gør at du kommer ind i en spiral af tanker/følelser som du er nødt til at være bevidst om at komme ud af igen. Brug tid på at hjælpe dig selv til at komme ned i kroppen og få opmærksomhed på din jordforbindelse og det med at være fysisk tilstede i kroppen. Kommer der mentale input skal du naturligvis tage dig af dem, men ellers så skal du sørge for ikke at bringe for meget energi til tankerne og i stedet for arbejde bevidst på at være tankeneutral.

EKSOTERISK – Ydre
Du følger med de følelser og input du får udefra og naturligt bliver en del af dit eget sensitive system hvor du kan svært ved at mærke hvor du selv begynder og slutter. Derfor skal opmærksomheden være på at holde dig hjemme i dig selv, og afkoble dig de forbindelser som du bliver koblet på men som også kobler sig på dig. Din hyppersensitivitet i forhold til andre, men også det der foregår i det kollektive, føler du hvilket gør at du indimellem bliver forvirret og har svært ved at finde retningen. Modsat vand/følelser har du brug for jord, jord er det fysiske og alt det der ligger i forhold til det fysiske som hjælper dig til at få afgivet det vand der er for meget af og som hjælper dig til at blive stående på begge fødder og være forbundet.

SJÆLSBUDSKAB
På det personlige plan er du indviklet i mønstre der er skabt ud fra de oplevelser du har haft i dette og tidligere liv, den karma du bærer på og den læring du skal igennem. Alt det skaber frygt for at sætte dig selv fri og er med til at begrænse dig, fordi det er trygt at fastholde de mønstre dit system kender. Din sjæl derimod har brug for at slippe gammel karma, traumer, uhensigtsmæssige mønstre for at blive så fri som overhovedet muligt. Tager du det med i bevidstheden kan du arbejde dig væk fra frygten.

BEVIDSTHEDS LYS
Glæden er tilstede men du skal selv få øje på den.

skytten
22. november - 21. december

Engel: Englen for Klar tænkning
Hjælper dig med: At modtage clairvoyantiske tanker der er klare og konkrete
Healing indåndingsfarve: Regnbue
Chakra: Sjælsstjerne
Mantra: NU er jeg åben og modtagelig for at se og at forstå min sjælsmission

ESOTERISK – Indre
Læring og forståelse er på programmet, og der sker et skift indeni dig hvor du kan mærke at du begynder at forstå ting på en anden måde som du før har haft en skygge på i forhold til. Når det sker er der oplevelser du har haft i forhold til dig selv der vil ændre sig så du får et mere klart billede af hvad det handlede om og hvor følelserne ligger i dit system og hvad det har gjort ved dig. Der er nu brug for at få sat lys på og få det transformeret så det ikke sidder og fylder i dig og bliver en hæmsko for din videre udvikling. Det lys har brug for at kunne stråle ubegrænset ud af dit system, og at arbejde som lysarbejder. Vær bevidst om at sætte ord på det der kommer fra dit åbne halschakra, sæt sandheden fri og vær forbundet til den ærlighed der ligger dit hjerte nær.

EKSOTERISK – Ydre
Det føles som om at du skal kæmpe lidt mere i den ydre verden og du har en følelse af at du har været det sted du er i nu følelsesmæssigt, hvilket også er ganske rigtigt. En del af energien du trækker med dig er erfaringer som du har med fra tidligere og derfor ikke nødvendigvist et fuldstændig sandfærdigt billede af hvordan det er lige nu. Prøv at trække dig selv lidt væk og se på det udefra, ikke for at bedømme om det føles godt eller dårligt, men for at konstatere hvad det gør ved dig og hvordan du har det med det. Du er et sted hvor du rydder op, også i forhold til tidligere erfaringer der ligger helt tilbage i din barndom, i din mors mave men også tidligere liv hvor du har følt dig begrænset i at være den du er. Det handler om at bringe dit fulde potentiale med frem i lyset, gå med det synligt og være den du er indefra og ud.

SJÆLSBUDSKAB
Din sjæl er igen klar til at komme igennem de lærings og udviklingsprocessor der beriger din sjæl med stor visdom og ny erfaring. Den visdom som du bliver beriget med løfter din frekvens, hvori din sjæl træder tydligere frem. Formår du at integrere den nye viden i dit indre og ydre liv vil du opdage at du får en dybere forståelse for dig selv og det liv du har levet. Det gør nødvendigvis ikke livet her og nu lettere men det gør livet langt mere bevidst.

BEVIDSTHEDS LYS
Vær barmhjertelig, hver dag.

stenbukken
22. december - 19. januar

Engel: Englen for Tilgivelse
Hjælper dig med: At tilgive når det er nødvendigt og at komme videre
Healing indåndingsfarve: Fersken
Chakra: Solar plexus
Mantra: NU tager jeg mig af mine følelser med hjælp fra mine åndelige guider

ESOTERISK – Indre
Den daglige trummerum synes at sætte sig på dine tanker og følelser, hvor du får et behov for at springe ud i alt det uperfekte som også inkluderer at være et stort legebarn og være sammen med andre der har samme behov for uorden men med samme værdisæt som dig. Tiden lige nu byder på meget heling fordi du bliver forbundet til den helhed der skabes sammen med andre. Energi og healing der resonerer i dit indre fordi det samtidigt giver en følelse af fællesskab. Læg mærke til livets små detaljer og indtag den energi der løfter dig og giver dig et øget fokus på hvordan du selv har det. Lav gerne lidt om i dine vaner og rutiner hvis du syntes de er for kedelige og trænger til et pift.

EKSOTERISK – Ydre
Tingene vil i den ydre verden føles lidt lettere end de plejer at gøre, og energien bevæger sig da også lidt hurtigere og anderledes. Det gør at du kommer lettere igennem med dine ønsker og bliver mere kreativt funderet. Når det sker får du en følelse af at blive løftet op og at din frekvens kan bevæge sig i frit ud i alle verdenshjørner. Det du før har tumlet med og har optaget dig ændrer sig i den kommende tid. Tiden åbner mere og mere op for optimisme der gør at du oplever energien er med dig og ikke imod dig. Du udvikler din bevidsthed og finder dig godt til rette med en højere bevidsthed der hjælper dig forstå på et højere plan og kærligt bliver ført i en anden retning. Spred dig dog ikke over for meget men forsøg at samle dig.

SJÆLSBUDSKAB
Sjælen har brug for at du bruger den til det formål der er tiltænkt i dit jordiske liv. Det er ofte der hvor der opstår en indre konflikt imellem dit ego og din sjæl. De har nødvendigvis ikke samme mål og retning i livet, hvilket splitter dig, og du har oplevelsen af at du ikke beskæftiger dig med det der føles rigtigt og giver mening i dit liv. Forbind dig til “følelsen af det der ikke giver mening” som kan hjælpe dig væk fra det egostyrede og mere over på sjælsvejen. Det kræver øvelse og ind imellem hjælp, men muligt er det.  

BEVIDSTHEDS LYS  
Du er forbundet til alt. Vælg bevidst til og fra, ja tak og nej tak.

vandbæreren
20. januar - 18. februar

Engel: ÆE Metatron
Hjælper dig med: At omfavne din unikhed og stå lysende i den
Healing indåndingsfarve: Orange
Chakra: Højere hjerte
Mantra: NU omfavner jeg det universelle lys og kærlighed og sender det i cirkulation

ESOTERISK – Indre
Der bydes igen på forandringer som denne gang kun får det gode til at vokse frem. Det kræver lidt arbejde at nå derhen, men når du gør er du slet ikke i tvivl om hvor meget det betyder for dig på længere sigt. Du kan nu på den anden side samle energi og overskud til at finde en ny retning i et gammelt mønster der har trængt til at blive finpudset. Du har en energi til rådighed men skal bruge den betænksomt og klogt. Det skal være indenfor egne rækker at du skal bruge energien, til at optimere og forbedre det der giver et roligt og stabilt indre. Hold stadig lidt igen med at dele for meget ud af overskuddet og vende tilbage til det mønster. Stop lidt op og nyd at du styrer det du energetisk modtager og det du energetisk sender ud af dig.

EKSOTERISK – Ydre
Tænk dig om en ekstra gang og husk at mærke efter, for du bliver forført med lukkede øjnene. Hold dig til den oprindelige plan, eller mærk efter i dig selv hvad den oprindelige plan var fra starten af, hvor du traf dine beslutninger. Det der lige før var klart og tydeligt skjules for en stund hvor dit pandechakra er nødt til at hjælpe dig for at se klart igen. Oplever du den mindste uro i dit system og intuition skal du holde dig fra at sige ja. Brug i stedet for tiden på at forbedre det du allerede har gang i og lad tiden arbejde for dig. Din evne til at bruge dit magiske lys fornægter sig ikke, og det er her hvor du tiltrækker mennesker der netop har brug for det. Du behøver ikke at give fordi du har det sådan, det er okay at du vælger dig selv til for en stund.

SJÆLSBUDSKAB
Selv når du mærker følelsen af at være forbundet til den universelle energi skal du huske dig selv på at din kontakt er “finere” end de fleste andre stjernetegns. Du er dybt forbundet til universets kilde hvor fællesskabets ånd og din sjælsfamile befinder sig. Øv dig i at forbinde dig til begge dele, selvom det ikke er fysisk tilstede i dit liv.  

BEVIDSTHEDS LYS
Slip det der ikke længere giver næring.

fiskene
19. februar - 20. marts

Engel: Englen for Fred
Hjælper dig med: At være i fred med det der er
Healing indåndingsfarve: Sølv
Chakra: Jordstjerne
Mantra: NU slår jeg rødder i tillid til processen

ESOTERISK – Indre
Du har langt lettere ved at være oppe i hovedet end at komme ned i kroppen og mærke hvordan du egentlig har det. Det er der naturligvis også en årsag til og den skal findes i at du lige nu fravælger at åbne helt op for dine følelser, da de er vanskelige at stå i. Når det er sagt er du tilbøjelig til at sætte mange følelser på dine tanker og det gør at det kan være svært at holde den jordforbindelse og den ro som du egentligt har brug for. Der er elementer omkring dig der føles intimiderende og som et bånd holder dig fast. Og det her hvor du er nødt til at frigøre dig ved at stole på de valg du træffer og den vej du går uden at andre skal blande sig i det.

EKSOTERISK – Ydre
Du skal se ind i og forbinde dig til dine åndelige evner som du gør bevidst eller ubevidst brug af i den ydre verden. Evner du besidder gør verden til et bedre sted af være. Det lyder stort, men ikke desto mindre er det sandt, og repræsenterer alt det gode du har fået med igennem de oplevelser du har haft, også selvom de nødvendigvis ikke har været gode. Du har haft en svær periode hvor du har været på arbejde dybt i dit indre, også med karmiske processer der har givet dig en følelse af at være begrænset. Men stille og roligt arbejder du dig igennem og tingene bliver nemmere at være i. Og det samme gør sig gældende når du nu rydder op for at skabe plads til positivitet og fremgang.

SJÆLSBUDSKAB
Du er kraftfuld på sjælsplan. En styrke der folder sig ud når du bevidst tager kontakt eller er opmærksom på at du indeholder styrke. I “svage” øjeblikke i livet opleves det som at styrken har forladt dig, men vender du den tese om vil du opdage at du har styrken med uanset hvordan det føles. Styrken til at gennemføre det du bliver budt. Havde du ikke styrken ville du ikke kunne komme igennem det du faktisk gør.

BEVIDSTHEDS LYS
Vær sund i krop, sind og ånd.

Scroll til toppen